Rychlopařák na píci
Rychlopařák měl široké využití. Hlavním účelem bylo zbavit krmné brambory bakterií a hniloby. Ale mohl se využít i k vaření, sterilizaci zavařenin nebo třeba k vyvaření prádla. K pařáku se dodávali i doplňky jako třeba mačkadlo na brambory nebo vložka na vyváření prádla.
Katalog z roku 1934
![](../img/rychloparak_1.jpg)
![](../img/rychloparak_2.jpg)
![](../img/rychloparak_3.jpg)
![](../img/rychloparak_4.jpg)
![](../img/rychloparak_5.jpg)
![](../img/rychloparak_6.jpg)
Katalog z roku 1938
![](../img/rychloparak_793-1938_1.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_3.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_4.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_5.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_6.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_7.jpg)
![](../img/rychloparak_793-1938_8.jpg)